В случай на интерес към определен артикул, използвайте формата за контакт или ни пишете на нашия имейл адрес.


 

Доставка

Как доставяме тениските с рекламен надпис?
Предаването на готовите рекламни тениски в София се осъществява в нашия офис, а в страната -  чрез куриерска фирма по желание на клиента и за негова сметка.

Безплатна доставка!
При поръчка на тениски, шапки или торбички с рекламен надпис на стойност над 1000,00 лв. без ДДС и окончателно плащане на стойността по оферта, ще ги получите с безплатна доставка в 3-дневен срок до посочен от Вас адрес в София или страната.

Рекламации
В случай, че изпратените рекламни продукти не отговарят на Вашите очаквания и по някаква причина не ви удовлетворяват, може да върнете артикулите в 7-дневен срок, опаковани и неизползвани, с документа, получен от куриера при доставката. Трябва да упоменете и какво желаете - да заменим закупените от Вас артикули или да Ви върнем парите. Транспортните разходи са за Ваша сметка.

Ако ние сме допуснали грешка (неправилно отпечатана щампа или объркан модел тениска, шапка, торбичка) и това е наложило връщането на продуктите, то тяхната замяна, както и транспортните разходи, ще бъдат поети от нас.

Персонализираните продукти не подлежат на връщане! Изключение са случаите, когато е налице дефект на материала или допусната грешка при отпечатване на рекламата.