В случай на интерес към определен артикул, използвайте формата за контакт или ни пишете на нашия имейл адрес.


 

Ние предлагаме универсален рекламоносител - тениски с рекламен надпис

Някои "опаковат" сгради, ние "опаковаме" хора и събития, като използваме универсален рекламоносител, а именно - тениски с рекламен надпис. Трикото, с което работим, е със стандартно тегло (150 g/m2 и 180 g/m2), размери (S, M, L, XL, XXL, XXXL) и широка гама цветове.

Ако желаете различен модел или цвят тениска, свържете се с нас за допълнителна информация. Пълният асортимент от рекламни тениски няма как да бъде представен в сайта.

След като изберете подходящия за Вас модел и цвят, ние ще изработим БЕЗПЛАТНО рекламната визия, след което ще Ви я изпратим за одобрение. След одобрен дизайн и заплатен аванс в размер на 75% от стойността на изпратената Ви оферта (плащане по банков път, издаваме данъчна фактура) поръчката Ви се активира за изпълнение и в рамките на 3-5 работни дни тениските с рекламен надпис ще бъдат при Вас. Останалите 25% се заплащат преди предаване на готовата продукция. Ако желаете експресна поръчка, моля свържете се с нас.


В резултат от съвместната ни работа Вие ще имате готовност да "опаковате" Вашите хора за Вашето събитие, като по този начин ще му придадете желания уникален ефект!

 

Рекламните сувенири не се продават в единични бройки! Цените в сайта са единични, EXW и без ДДС! Количествата са ограничени! Запазваме си правото да променяме цените без предварително уведомяване!